MusicallesStudio het PodiumEerste maand gratis meedoen op proef!

Doe jij ook mee? Heb jij altijd al willen zingen, dansen en acteren? Kom dan snel een keertje meedoen bij de musicallessen van Studio Het Podium! Wij hebben nog plaats in diverse groepen in de leeftijd van 7-19 jaar. Speciaal voor jou: Eerste maand gratis meedoen op proef! Elke donderdag wordt er onder begeleiding van...

Doe jij ook mee?
Heb jij altijd al willen zingen, dansen en acteren? Kom dan snel een keertje meedoen bij de musicallessen van Studio Het Podium! Wij hebben nog plaats in diverse groepen in de leeftijd van 7-19 jaar. Speciaal voor jou: Eerste maand gratis meedoen op proef!
Elke donderdag wordt er onder begeleiding van 3 professionals in groepjes gewerkt aan je zang, dans en acteer-skills en werken we toe naar ons hoogtepunt van het jaar: de eindmusical in het theater! De lessen vinden plaats in het House of Colors aan de Huskensweg 17B in Heerlen.
Wil je een keertje komen kijken, of mee doen? Stuur dan snel even een berichtje naar info@studiohetpodium.nl, check onze website www.studiohetpodium.nl of drop een berichtje via onze Social Media!

STUDIO HET PODIUM ©2020-2022 | Designed and Developed with ♥ CREATIVE by-SpiritDeSign.com